Garantert levering i ønsket uke
Bekymringsfri levering
5-stjerners kundeservice
Priser som passer alle slags budsjett
Laveste pris, høyest vurdering (4.9/5)

Gi kvalitet og sjarm til Norske hager

På tuja.no mener vi at alle fortjener å ha tilgang til vakre, frodige hager, uavhengig av budsjett. I over 10 år har vår familieeide planteskole levert sunne, rimelige tuja-planter som gir privatliv, struktur og eviggrønn vekst til hager over hele Norge.

Vår historie

Det som startet for flere tiår siden som vår grunnleggers lidenskapsprosjekt med å levere trær til lokale områder i Nederland, har vokst til å bli et kjærlighetsarbeid i hele Skandinavia. Vi dyrker robuste, vakre tujaer med fokus på hver minste detalj i våre planteskoler, fra små skudd til fullt utvokste planter. Etter hvert som etterspørselen fra norske gartnere som lette etter kvalitetsplanter økte, lanserte vi tuja.no – der vi, ved å effektivisere prosessene våre, kan gjøre de grønne skattene våre tilgjengelige for alle.

Teamet vårt

Veksten til tross, har teamet vårt fortsatt en fantastisk følelse av familie og samhold. Den sammensveisede gruppen er lidenskapelig opptatt av å hjelpe kundene våre og står klare til å tilby råd og tips om alt du trenger å vite om tuja! Vi har jord under neglene og elsker det vi gjør.

Enestående priser

Gjennom grundig pleie og effektiv distribusjon leveres plantene våre grønne og frodige hjem til deg, samtidig som kostnadene holdes lave gjennom:

  • Strategisk optimering ved planting
  • Effektiv sortering og størrelsesberegning
  • Kostnadseffektiv transport
  • Garantert levering til avtalt tid

Vårt løfte

Vi stiller oss bak hver bestilling og garanterer sunne, levende planter som etablerer seg vakkert. Med god hageekspertise veileder vi deg gjerne både før og etter kjøp. Tidligere kunder anmelder vårt 5-stjerners team med disse ordene: lidenskapelig opptatt av service.
Tuja.no av Plantinavia
Nederland
020 – 117 771
info@tuja.no
org.-nummer: 502076-8593

Bli med oss i vårt oppdrag om å gjøre hager grønnere og mer sosiale. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

Trillebår

0 varror

Du har ingen produkter i handlekurven.