Garantert levering i ønsket uke
Bekymringsfri levering
5-stjerners kundeservice
Priser som passer alle slags budsjett
Laveste pris, høyest vurdering (4.9/5)

Tuja occidentalis 'Brabant'

Tuja brabant (også kalt tuja occidentalis brabant) er høyt ettertraktet på grunn av sin allsidighet og kvalitet. Tujahekken er populær for sin raske vekst og lave vedlikeholdsbehov, og gir umiddelbart privatliv og en frodig atmosfære til hagen din. Finn ut mer om de viktigste fordelene med denne vinterherdige og eviggrønne planten og hvordan du kjøper rimelige Brabant-hekkeplanter.

Les mer
Filtrere

10 varror

14410 kr
21505 kr
23760 kr
Garantert levering i ønsket uke
Bekymringsfri levering
5-stjerners kundeservice
Priser som passer alle slags budsjett
Laveste pris, høyest vurdering (4.9/5)
24750 kr
11110 kr
7535 kr
15180 kr
10753 kr
9515 kr
6930 kr

Hvorfor tuja brabant er det beste valget

Den livlige, gressgrønne tuja Brabant gir hagen din et forfriskende, naturlig utseende. Den tåler kulde svært godt og, trives selv i det iskalde skandinaviske klimaet. Den tette sammensetningen gjør tuja Brabant ideell for ryddige, strukturerte hekker, uten de høye kostnadene eller den trege veksten til alternativer som tuja smaragd.

En perfekt vinterherdig og eviggrønn hekk

Brabant-hekkeplanter gir multifunksjonell, robust privatlivsskjerming med en estetisk appell – det perfekte valget for rask og rimelig hageforbedring. Ved å se like flott ut hele året skiller den seg ut fra mengden samtidig som den tåler krevende forhold.

Privatliv i hagen

Med hurtig, tett vekst uten behov for regelmessig klipping, skaper Brabant-hekker skjermede områder i hagen din. Du kan beskjære tuja til ulike former og skape et levende gjerde. Allsidigheten til brabant passer til mange forskjellige hagedesign.

Rimelige hekkeplanter på pall

Hos Tuja.no skiller vi oss ut med attraktive priser på den populære tuja brabant. Vår unike salgsmetode på pall sørger for at du kan kjøpe disse hekkeplantene til en rimelig pris. Hver pall inneholder et spesifisert antall busker med retningslinjer for hvor mange planter som trengs per meter. Dette lar deg kjøpe rimelig brabant av høy kvalitet.

Finn din perfekte tuja brabant

Vårt utvalg inkluderer både hekkeplanter på potte og med rotklump, fra 60 cm til 260 cm i høyde – så det blir enkelt å finne størrelsen som passer deg. Oppdag utvalget og nyt gunstig prising på den perfekte tuja brabant-hekken.

Fordelene med tuja brabant

  • Ekstremt kuldeherdig eviggrønn hekk med frodig grønn farge
  • Skaper umiddelbart tett skjerming til hagen
  • Tett, pen vekst som krever lite vedlikehold
  • Kan beskjæres til diverse kreative former
  • Du kan kjøpe rimelige kvalitetsplanter på pall
  • Velg perfekt størrelse hekkeplante etter behov

Vanlige spørsmål

Hvilke størrelser har dere?
Høyder fra 60 cm til 260 cm som passer til både små og store hager.

Hvordan sendes hekkeplantene?
Vi pakker planter i både potte og med rotklump på paller for sikker, effektiv levering.

Hvor tett bør de plantes?
Avstanden mellom thujaene avhenger av hvor mye innsynsbeskyttelse du ønsker fra starten av. For direkte innsynsbeskyttelse planter du dem slik at de berører hverandre allerede fra starten. Ønsker du derimot å la hekken vokse sammen over tid, sprer du dem ut i den avstanden du ønsker. Vi har anbefalt antall meter hekk avhengig av høyde på vår produktside.

Trillebår

0 varror

Du har ingen produkter i handlekurven.