Garantert levering i ønsket uke
Bekymringsfri levering
5-stjerners kundeservice
Priser som passer alle slags budsjett
Laveste pris, høyest vurdering (4.9/5)

Oppdag tiltrekningskraften til tuja plicata martin, det perfekte valget for en majestetisk og holdbar hekk. Her presenterer vi tuja plicata-hekkplanten som tilbys i det optimale høydeområdet på 100–140 cm. Slik skaper du både uniformitet og eksepsjonell kvalitet i hagedesignet ditt. For å gjøre hagearbeidet ditt mer effektivt og rimelig, pakker vi 65 av disse livlige plantene på én enkelt pall. Slik gjør vi ikke bare håndteringen enklere, men vi sikrer også at du mottar hele bestillingen din i upåklagelig tilstand, klar til å skape din ideelle hekk.

65-pack | Omtrent 12 mtr (tett) til 17 mtr (ikke tett) meter hekk

9048 kr

1 st.

9048 kr
per pall

(140 kr/st.)

2 st.

6334 kr
per pall

(98 kr/st.)

3+ st.

6108 kr
per pall

(94 kr/st.)

Alt er hjemme for levering innen en uke

Varenummer: Th-Plicata-C5-100-140cm Kategori:
Payment
Kjøp først, betal senere med Klarna

Beskrivelse

Denne robuste, glansfulle grønne planten er ideell for å skape frodige norske hager og trives i kalde temperaturer ned til -40 °C. Den raske vekstfarten (30–50 cm i året) og tykke løvverk gir umiddelbart privatliv. Tuja plicata martin er tilpasningsdyktig, passer sømløst inn i ulike hagestiler, og kan formes for å gjøre hagerommet til et estetisk høydepunkt.

Rimelige hekker av høyeste kvalitet

Velg riktig størrelse for uteplassen din, fra 60 cm til imponerende 260 cm. De konkurransedyktige prisene våre gjør at du kan finne en utsøkt hekk uansett budsjett. Når de kjøpes på pall, varierer antall planter basert på størrelse, som detaljert i produktspesifikasjonene.

Enkel levering og sikker betaling

Nyt direkte levering fra nederlandske planteskoler med sanntidssporing for en bekymringsfri opplevelse. Våre sikre betalingsalternativer inkluderer Klarna og Amex, og disse bidrar til en smidig og trygg kjøpsprosess.

Kjempetuja fra Tuja.no er den ultimate hekken for å skape en robust og sofistikert hage i det norske klimaet. Bestill i dag for å revolusjonere hagen din med kjempetujaens eviggrønne sjarm.

Tilleggsinformasjon

Vekt 7 kg
Høyd 100-140cm
Hekktype Krukke
Leveringstid 1 uke

Sonekart

Kjempetuja Vekstsone: 1-3

Growth zone:

Hva kan du forvente?

Garantert levering i ønsket uke
Bekymringsfri levering
5-stjerners kundeservice
Priser som passer alle slags budsjett
Laveste pris, høyest vurdering (4.9/5)

Trillebår

0 varror

Du har ingen produkter i handlekurven.