Garantert levering i ønsket uke
Bekymringsfri levering
5-stjerners kundeservice
Priser som passer alle slags budsjett
Laveste pris, høyest vurdering (4.9/5)

Møt tuja occidentalis smaragd, en eksepsjonell eviggrønn hekkplante som passer perfekt i enhver hage. Vi tilbyr denne tuja smaragd-hekkplanten med en ideell høyde på 60–100 cm, , noe som gir et flott og konsevent hagedesign. For å gjøre hageprosjektet mer effektivt og rimelig, pakker vi 75 av disse frodige plantene på én enkelt pall. Denne pakkemetoden forenkler ikke bare håndteringen, men garanterer også at du mottar hele bestillingen din i utmerket tilstand, klar til å skape din drømmehekk.

75-pack | Omtrent 18 mtr (tett) til 25 mtr (ikke tett) meter hekk

12375 kr

1 st.

12375 kr
per pall

(165 kr/st.)

2 st.

8663 kr
per pall

(116 kr/st.)

3+ st.

8354 kr
per pall

(112 kr/st.)

Alt er hjemme for levering innen en uke

Varenummer: Th-Smaragd-C3-60-100cm Kategori:
Payment
Kjøp først, betal senere med Klarna

Beskrivelse

Dette allsidige bartreet skiller seg ut med sin unike, smale pyramideform og livlige grønne løvverk som byr på skjønnhet og farge året rundt, selv om vinteren. Den unike, kompakte formen er perfekt for mindre utearealer, og den langsomme veksten betyr at den er lett å ta vare på. Gi hagen din et stykke eviggrønn skjønnhet med tuja smaragd!

Rimelig kvalitet for enhver hage

På Tuja.no finner du tuja smaragd til flotte priser som passer budsjettet ditt. Vårt utvalg av størrelser, fra 60 cm til 260 cm, nærmest garanterer at du kommer til å finne noe som passer hagen din. Ved å selge på pall med muligheter for å velge antall selv gir vi deg virkelig god valyta for pengene.

Praktisk shoppingopplevelse

Nyt problemfri levering og sikre betalingsalternativer med Tuja.no. Tuja smaragd-planten din ankommer direkte fra planteskolen, noe som sikrer et smidig og pålitelig kjøp.

Tuja smaragd er ikke bare en hekkplante; det er et symbol på vedvarende skjønnhet og praktisk hagedesign. Dette gjør den til et ideelt valg for privatlivshekker, dekorative grenser eller et ekstra grønt tilskudd i hagen din.

Tilleggsinformasjon

Vekt 5 kg
Høyd 60-100cm
Hekktype Krukke
Leveringstid 1 uke

Sonekart

Tuja Smaragd Vekstsone: 1-5

Growth zone:

Hva kan du forvente?

Garantert levering i ønsket uke
Bekymringsfri levering
5-stjerners kundeservice
Priser som passer alle slags budsjett
Laveste pris, høyest vurdering (4.9/5)

Trillebår

0 varror

Du har ingen produkter i handlekurven.