Garantert levering i ønsket uke
Bekymringsfri levering
5-stjerners kundeservice
Priser som passer alle slags budsjett
Laveste pris, høyest vurdering (4.9/5)

Upptäck tjusningen med Jättetuja, det perfekta valet för en majestätisk och hållbar häck. Här presenterar vi jättetuja-plantor i den optimala höjden 60-100cm, vilket garanterar både enhetlighet och kvalitet i din trädgårdsplanering. För att förbättra effektiviteten och kostnadseffektiviteten i dina landskapsprojekt, paketerar vi smart och effektivt 75 stycken av dessa livfulla plantor på en enda pall. Detta tillvägagångssätt underlättar inte bara hanteringen utan säkerställer också att du får din kompletta beställning i nyskick, redo att skapa din ideala häck.

Oppdag tiltrekningskraften til tuja plicata martin, det perfekte valget for en majestetisk og holdbar hekk. Her presenterer vi tuja plicata-hekkplanten som tilbys i det optimale høydeområdet på 60–100 cm. Slik skaper du både uniformitet og eksepsjonell kvalitet i hagedesignet ditt. For å gjøre hagearbeidet ditt mer effektivt og rimelig, pakker vi 75 av disse livlige plantene på én enkelt pall. Slik gjør vi ikke bare håndteringen enklere, men vi sikrer også at du mottar hele bestillingen din i upåklagelig tilstand, klar til å skape din ideelle hekk.

75-pack | Omtrent 18 mtr (tett) til 25 mtr (ikke tett) meter hekk

11215 kr

1 st.

11215 kr
per pall

(150 kr /st)

2 st.

7851 kr
per pall

(105 kr /st)

3+ st.

7571 kr
per pall

(101 kr /st)

Foreløpig leveringsstart er uke 13

Varenummer: Th-Plicata-C3-60-100cm Kategori:
Payment
Kjøp først, betal senere med Klarna

Beskrivelse

Denne robuste, glansfulle grønne planten er ideell for å skape frodige norske hager og trives i kalde temperaturer ned til -40 °C. Den raske vekstfarten (30–50 cm i året) og tykke løvverk gir umiddelbart privatliv. Tuja plicata martin er tilpasningsdyktig, passer sømløst inn i ulike hagestiler, og kan formes for å gjøre hagerommet til et estetisk høydepunkt.

Rimelige hekker av høyeste kvalitet

Velg riktig størrelse for uteplassen din, fra 60 cm til imponerende 260 cm. De konkurransedyktige prisene våre gjør at du kan finne en utsøkt hekk uansett budsjett. Når de kjøpes på pall, varierer antall planter basert på størrelse, som detaljert i produktspesifikasjonene.

Enkel levering og sikker betaling

Nyt direkte levering fra nederlandske planteskoler med sanntidssporing for en bekymringsfri opplevelse. Våre sikre betalingsalternativer inkluderer Klarna og Amex, og disse bidrar til en smidig og trygg kjøpsprosess.

Kjempetuja fra Tuja.no er den ultimate hekken for å skape en robust og sofistikert hage i det norske klimaet. Bestill i dag for å revolusjonere hagen din med kjempetujaens eviggrønne sjarm.

Tilleggsinformasjon

Vekt 5 kg
Høyd 60-100cm
Hekktype Krukke
Delivery type 1 vecka

Sonekart

Kjempetuja Vekstsone: 1-3

Growth zone:

Hva kan du forvente?

Garantert levering i ønsket uke
Bekymringsfri levering
5-stjerners kundeservice
Priser som passer alle slags budsjett
Laveste pris, høyest vurdering (4.9/5)
Tuja Norge
En levende kundeservicehelt svarer raskere enn du forventer (ingen anrop, bare Whatsapp)

Tuja Norge

Hei! 👋

Hvordan kan jeg hjelpe deg?

now
Start Chat
1

Trillebår

0 varror

Du har ingen produkter i handlekurven.